Тези, които дойдоха на власт, защото са  “промяна, сега заедно

...
Тези, които дойдоха на власт, защото са  “промяна, сега заедно
Коментари Харесай

Трифонов: Тези, които дойдоха на власт, защото са промяна и другите, които трябваше да бъдат променени, не могат да разделят властта

Тези, които пристигнаха на власт, тъй като са   “промяна ”, в този момент дружно с другите, които трябваше да бъдат изменени, не могат да разделят властта, написа във Facebook водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Тези, които пристигнаха, с цел да изчегъртат другите, в началото се събраха, а в този момент ще се избият пред очите ни, тъй като не могат да разделят страната. Все едно властта и страната са баница, а те са гладни крадци. Само дето тази баница е България. Всички ние. Семействата ни. Мечтите ни. Очакванията ни. Надеждите ни “, написа още Трифонов. 

Ето цялостния текст на обявата му:

Седя и очаквам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди. Това е толкоз неуместно, че напряко е безумно. Щях да кажа и жалко, само че желая да съм учтив. Ама истината е, че е пъклен жалко. Ние, уважаеми другари, които сте фенове, участници и гласоподаватели, сме очевидци на един неприличен водевил. Всъщност, той е неприличен и в същото време нахален.

Тези, които пристигнаха, с цел да изчегъртат другите, в началото се събраха, а в този момент ще се избият пред очите ни, тъй като не могат да разделят страната. Тези, които пристигнаха на власт, тъй като са   “промяна ”, в този момент дружно с другите, които трябваше да бъдат изменени не могат да разделят властта. Все едно властта и страната са баница, а те са гладни крадци. Само дето тази баница е България. Всички ние. Семействата ни. Мечтите ни. Очакванията ни. Надеждите ни.

И всеки, който има власт, би трябвало да подхожда с почитание, морал и отговорност към всички нас. Всъщност защо се карат. Карат се по какъв начин да разделят самостоятелните регулаторни органи. Забележете  - самостоятелните. Такива би трябвало да са по закон. Независими. А те, като на една селска сергия, се пробват да си ги поделят сред техните партии. Нагъл политически пазарлък. Това, уважаеми сънародници,  е чиста политическа корупция. Явна политическа корупция. Открита политическа корупция. Политици назначават техни хора в държавни институции, с цел да могат да крадат безнаказано. Това е.

Но дано забележим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, тъй като по този начин е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, тъй като властта и облагите от нея са по-важни. Аз персонално залагам на второто.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР